Max-Media Webdesign is een verrassend professioneel webdesign bureau uit Holten. Holten is centraal gelegen tussen enerzijds Enschede, Hengelo en Almelo en anderzijds Zwolle, Deventer en Zutphen en hiermee ligt natuurlijk ook Holten zelf in ons verzorgingsgebied. Sterk in het gehele traject van grafische vormgeving t/m technische realisatie. Ervaren in zowel kleine als grote projecten. Wij hebben ons inmiddels ruimschoots bewezen als een creatief en professioneel bureau voor webdesign, maatwerk website ontwikkeling en advies. Wij werken voor bedrijven en instellingen in alle soorten en maten, in diverse branches. Er zijn zeer goede contacten met fotografen, reclamebureaus en tekstschrijvers.

De diensten van Max-Media Webdesign bestaan uit het op maat bouwen van klantvriendelijke informatievoorzieningsystemen. Dus geen statische reclamepagina’s die in maanden onveranderd blijven, maar websites die door de gebruikers zelf eenvoudig worden voorzien van nieuwe informatie door middel van een content management systeem (CMS).

Een Content Management Systeem is een gebruiksvriendelijk systeem, waarmee teksten en foto’s online kunnen worden ingevoerd en aangepast zoals u dat wilt.

Webdesign Tarieven:
Door gebruik te maken van bestaande Open Source software (bijvoorbeeld Joomla! CMS, WordPress) zult u geen terugkerende licentiekosten hebben. Dit betekent dat u alleen de kosten betaald voor het webdesign, de installatie en configuratie van uw CMS systeem! Onderhoud en eventuele hosting zijn wel terugkerende kosten.

Voor ieder project wordt er samen met u een overzicht gemaakt van gewenste design en functies. Deze worden door Max-Media Webdesign voorbereid en geplaatst binnen uw website. Aanvullende eisen en wensen kunnen eenvoudig op maat toegepast worden.

Wanneer een Open Source product voor u geen optie is, kunnen wij u verschillende alternatieven aanbieden, echter zullen deze oplossingen licentiekosten met zich meebrengen. De licentiekosten variëren per CMS pakket.

LATEN WE KENNISMAKEN

Neem vrijblijven contact op