Max-Media Webdesign is een verrassend professioneel webdesign bureau uit Holten. Holten is centraal gelegen tussen enerzijds Enschede, Hengelo en Almelo en anderzijds Zwolle, Deventer en Zutphen en hiermee ligt natuurlijk ook Holten zelf in ons verzorgingsgebied. Sterk in het gehele traject van grafische vormgeving t/m technische realisatie. Ervaren in zowel kleine als grote projecten. Wij hebben ons inmiddels ruimschoots bewezen als een creatief en professioneel bureau voor webdesign, maatwerk website ontwikkeling en advies. Wij werken voor bedrijven en instellingen in alle soorten en maten, in diverse branches. Er zijn zeer goede contacten met fotografen, reclamebureaus en tekstschrijvers.

De diensten van Max-Media Webdesign bestaan uit het op maat bouwen van klantvriendelijke informatievoorzieningsystemen op basis van WordPress.

Ruim 35% van alle websites wereldwijd is gebouwd met WordPress. Kijken we naar de tot 10 van best bezochte websites wereldwijd dan is dit percentage zelfs ruim 38%, dit betekend dat WordPress zelfs nog populairder is bij websites met extreem veel bezoekers en dataverkeer. (bron: w3techs.com)

Webdesign Tarieven:
Door gebruik te maken van WordPress zult u geen terugkerende licentiekosten hebben. Dit betekent dat u alleen de kosten betaald voor het webdesign, de installatie en configuratie van uw CMS systeem! Onderhoud en eventuele hosting zijn wel terugkerende kosten.

Voor ieder project wordt er samen met u een overzicht gemaakt van gewenste design en functies. Deze worden door Max-Media Webdesign voorbereid en geplaatst binnen uw website. Aanvullende eisen en wensen kunnen eenvoudig op maat toegepast worden.