Microsoft 365 vooor Non-Profit

Voor non-profitorganisaties die hiervoor in aanmerking komen zijn er gedoneerde versies van Microsoft 365 (voorheen Office 365) beschikbaar, die speciaal zijn afgestemd op non-profitorganisaties.

Max-Media | Webdesign kan de aanvraag en volledige migratie voor u uitvoeren waarbij wij samen met u, uw vereniging of stichting naar de Microsoft cloud-oplossing brengen met alle voordelen van dien!

Voordelen van Microsoft 365 (voorheen Office 365):
Microsoft 365 verrijkt de functies voor tekstverwerking, gegevensanalyse, communicatie en productiviteit van Office waarmee uw personeel al vertrouwd is. Hieronder volgen een aantal belangrijke voordelen:

 • Gehoste e-mail. Met Microsoft Exchange Online hebt u overal toegang tot uw e-mail, gedeelde kalenders en contactpersonen vanaf uw pc, Mac, smartphone of tablet zonder dat u gebruik hoeft te maken van een VPN of externe toegang tot uw kantoor. Microsoft 365 biedt elke gebruiker 50GB aan opslagruimte voor e-mail, met bijlagen van maximaal 25 MB per e-mail.
 • Office Web Apps. U bent onderweg naar huis en realiseert zich dat u vergat een belangrijk document bij te werken. Wat nu? Met Office Web Apps kunt u documenten rechtstreeks in de browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox of Safari) van uw thuiscomputer openen, bekijken en bewerken. Uw personeel sleden kunnen Office Web Apps op hun eigen toestellen gebruiken, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waar en wanneer dan ook te werken.
 • Documenten delen. U kunt documenten eenvoudig met uw collega’s delen met SharePoint Online. Dit is een onlineopslaglocatie voor documenten in de cloud. U kunt zelfs documenten tegelijkertijd met anderen bewerken, waardoor u kostbare tijd bespaart.
 • Web & video conferencing. Microsoft Teams en Microsoft Skype for Business is een alles-in-één hulpmiddel voor videogesprekken, webconferenties, chatberichten en audiogesprekken. Met videoconferenties in HD kunt u met personeelsleden en vrijwilligers buiten het kantoor vergaderen en samenwerken. Lync Online bevat een realtime-functie voor het maken van aantekeningen, zodat u ideeën en aantekeningen van uw vergaderingen kunt bijhouden.
 • Beveiliging en privacy. Naast de ingebouwde bescherming tegen spam en malware voor e-mail kunt u met Microsoft 365 ook mobiele toestellen beveiligen. Uw IT-medewerkers kunnen de beveiligingsopties van uw organisatie in één console (een beheercentrum op het web) beheren en aanpassen.  Als uw organisatie met gevoelige informatie omgaat, worden uw gegevens beschermd in de cloud. Microsoft 365 voldoet aan branchenormen, waaronder HIPAA, FISMA, BAA.
 • Social networking. Alle versies van Microsoft 365 voor Nonprofits zijn uitgerust met Yammer, een intern sociaal netwerk voor uw organisatie.

Het geschikte abonnement kiezen:
De personeelsbezetting en technische behoeften van non-profitorganisaties variëren. Er bestaat dus geen pasklaar Microsoft 365 aanbod. Er zijn twee gedoneerde abonnementen:

 • Microsoft 365 Nonprofit Business Basic
  Maximaal 300 gedoneerde licenties

Het meest geschikt voor kleine en middelgrote non-profitorganisaties die e-mail, bestandsopslag en delen in de cloud, webvergaderingen met chatfunctie, audio en HD-video en andere services nodig hebben. Exclusief Office-toepassingen.

 • Microsoft 365 Business Premium voor Non-Profitorganisaties
  Maximaal 10 gedoneerde licenties

Ideaal voor kleine en middelgrote non-profitorganisaties die e-mail, Office-desktoptoepassingen, cloudbestandsopslag en -deling, webconferencing met IM, audio en HD-video, en eenvoudig apparaatbeheer en geavanceerde beveiligingsfuncties nodig hebben.

Non-profitorganisaties:
Non-profitorganisaties zoals een vereniging of stichting zijn erkend om in aanmerking te komen voor de non-profitprogramma’s van Microsoft. Deze organisaties hebben geen winstoogmerk en hun missie dient de lokale gemeenschap, zoals bijvoorbeeld:

 • Armoedebestrijding
 • Bevordering van onderwijs en opleiding
 • Verbetering van sociaal welzijn
 • Behoud van cultuur
 • Behoud of herstel van het milieu
 • Bevordering van mensenrechten
 • Opbouw van maatschappelijk middenveld

LATEN WE KENNISMAKEN

Neem vrijblijven contact op