Open Source

Max-Media | Webdesign bouwt zijn projecten met het Open Source product WordPress.

Een CMS als WordPress stelt u in staat de inhoud van uw website te organiseren en te updaten op het moment dat u dat wilt en vanaf elke willekeurige plek ter wereld. Dat kan bij u thuis zijn, op kantoor, tijdens uw vakantie, etc. U kunt dit doen zonder hiervoor speciale programmatuur nodig te hebben en zonder dat u kennis hoeft te hebben van allerlei technische zaken zoals HTML en PHP (de programmeertaal die wordt gebruikt om webpagina’s te maken).

Alleen uw webbrowser en inlogcode is voldoende. Daarnaast zijn open source producten volledig gratis en heeft u geen licentie nodig om het te mogen gebruiken!

 

Door het open karakter van Open Source producten is de ontwikkeling vele malen groter dan van elk gelijkwaardig commercieel product.

 

Open Source:

WordPress is een “Open Source” product. Dat betekent dat de “broncode” vrij beschikbaar is voor de gemeenschap. Een commercieel software pakket wordt normaliter verkocht in de vorm van “Closed Source”. Dit houdt in dat u het programma alleen kunt gebruiken, maar dat u het niet kunt aanpassen of zien hoe het is geprogrammeerd.

De open source gemeenschap zorgt er voor dat producten als WordPress altijd voldoen aan de eisen van vandaag.

Ruim 35% van alle websites wereldwijd is gebouwd met WordPress. Kijken we naar de tot 10 van best bezochte websites wereldwijd dan is dit percentage zelfs ruim 38%, dit betekend dat WordPress zelfs nog populairder is bij websites met extreem veel bezoekers en dataverkeer. (bron: w3techs.com)

LATEN WE KENNISMAKEN

Neem vrijblijven contact op