E-Commerce

Wij bouwen en implementeren internetwinkels op basis van uw ideeën, wensen en eisen. Maatwerk dus. Onze E-Commerce oplossingen zijn robuust, voorzien van alle denkbare en standaard opties en hebben hun naam zelfs wereldwijd bewezen!

Met onze E-Commerce oplossingen kunt u een online productcatalogus samenstellen en het bestel- en betaalproces faciliteren. Klanten kunnen producten selecteren en in een virtuele winkelwagen plaatsen en vervolgens online betalen.

Max-Media Webdesign maakt veelal gebruik van Open Source software zoals Virtuemart, osCommerce, WordPress Woocommerce en Zen Cart. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die wij voor u in huis hebben!

Anders dan bij sommige webwinkels die men kan huren per maand is onze oplossing veel flexibeler en u bent echt de eigenaar!
U zit niet vast aan een bepaald ontwerp en een vaste structuur, onze klanten hebben behoefte aan een internetwinkel met onderscheidend vermogen waarbij echt alles mogelijk is.

Een professionele internetwinkel sluit aan bij uw klanten en bij uw organisatie. In die volgorde en met maar een paar eenvoudige doelen:

  • Klanten trekken EN houden
  • Winst maken

Simpel gezegd, maar is het ook zo simpel uitgevoerd? Ja! Met uw kennis van uw markt, uw product en onze e-commerce kennis om dit grafisch en technisch te vertalen is er sprake van een gebalanceerd team. Ook als u de eerste stappen op het gebied van e-commerce neemt. Door onze jarenlange ervaring met internetmarketing ontwikkelen wij samen met u een internetwinkel die staat als een huis.

LATEN WE KENNISMAKEN

Neem vrijblijven contact op