Social Media

Twitter, Facebook en LinkedIn zijn de meest gebruikte Social Media kanalen in Nederland. Op verschillende manieren zijn koppelingen te leggen naar deze netwerken. Max-Media Webdesign heeft veel ervaring op het gebied van Social Media en het koppelen van uw content naar bovenstaande websites.

U kunt natuurlijk afwachten of een bezoeker van uw website genegen is content te delen op zijn of haar netwerk maar het kan veel beter! (en makkelijker!)

<strong>Max-Media Webdesign kan uw website content automatisch laten inlopen bij uw Social Media Partners!</strong>

Dit betekend dat wanneer u een nieuw artikel plaatst binnen uw website, deze content of gedeelten hiervan direct op Twitter, Facebook en LinkedIn geplaatst worden. Dit kan op uw eigen Facebook pagina zijn, ook kunnen wij u helpen bij het opzetten van speciale pagina’s binnen uw bestaande account.

Wanneer u content plaatst op uw (bestaande) website zal uw titel, voorzien van een link, “automatisch” getweet worden via uw eigen Twitter account en wordt uw status op Facebook aangepast naar de titel van uw artikel op uw website, tevens wordt ook hier een link geplaatst. Omdat al uw “vrienden” via de eigen startpagina van bijvoorbeeld Facebook de statusveranderingen zien zal dit dus ook voor hen direct zichtbaar zijn.

Wij kunnen het automatisch doorlopen van content realiseren voor alle soorten websites, voorwaarde is dat er een RSS feed beschikbaar is die voldoet aan standaardeisen. Voor Joomla! CMS en WordPress websites zijn wij niet afhankelijk van een RSS feed en zijn wij in staat om veel meer automatische gegevens te plaatsen!

LATEN WE KENNISMAKEN

Neem vrijblijven contact op